Raamfolie Statisch - www.raamfoliestatisch.nl
In deze categorie vindt u alle statische raamfolies in 67,5cm die wij in ons assortiment hebben van de merken D-c-fix, Patifix en vitrostatic brilliant (gekkofix). Diverse soorten statisch hechtende raamfolies die kunnen dienen als raamdecoratiefolie of anti-inkijk raamfolie (privacyfolie).

Statische raamfolie is te bestellen per 10cm, tenzij anders vermeld bij de productinformatie. Prijzen zijn dan ook per 10cm. Zo hoeft u geen hele meters raamfolie af te nemen.

Statische raamfolie is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen en keer op keer herbruikbaar. Het laat geen restsporen achter op uw raam, doordat statische glasfolie hecht door middel van water en statische elektriciteit. Tips voor het aanbrengen van statische folie vindt u onder het kopje 'raamfolie aanbrengen' in de zwarte balk boven aan de site.

Als u klikt op de afbeeldingen van de producten vindt u informatie en kenmerken van de raamfolies. Indien u raamfolie wilt bekijken van een bepaald merk, klikt u op de merkafbeeldingen die hieronder weergegeven staan.


 
Bezig met laden...

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.