Raamfolie / plakfolie / glasfolie aanvraag stalen

Stalen aanvragen
Het is mogelijk om van de statische raamfolies en zelfklevende raamfolies, stalen aan te vragen, zodat u een nog betere indruk krijgt van de folie. Ook wellicht handig als u twijfelt tussen de raamfolies. De stalen zijn qua afmeting ca. 15x10cm. Het kost 1,25 euro per staal Raamfolie. Dus als u van bijvoorbeeld 3 verschillende raamfolies een proefstaal wilt kost dit totaal 3,75 Euro.

Het werkt als volgt:
Kies de stalen die u wilt (zie alle stalen hieronder) aanvragen en noteer het getal dat onder de afbeelding(en) vermeld staan. Noteer niet het artikelnummer van uit de webshop. 

 Email via contact uw keuzes door evenals uw adresgegevens. Het totale bedrag van alle stalen kunt u overmaken op rekening 4955459 tnv Made2give (IBAN: NL97INGB0004955459). Pas na betaling worden de stalen verstuurd.

NB: Geen verzendkosten in Nederland voor stalen aanvraag. Voor Belgie en Duitsland gelden aangepaste verzendkosten. Voor overige landen email a.u.b. via contact.

U kunt op de afbeeldingen klikken voor productinformatie.

Het kan verstandig zijn om vooraf even te mailen omtrent de afmeting / hoeveelheid (bij een eventuele bestelling, na staalaanvraag). De folies zijn niet in elke afmeting bestelbaar en van de ene folie hebben wij meer voorraad dan de andere. Dit om te voorkomen dat wij misschien niet kunnen leveren.
 

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.