(Artikelnr: 52006)
Statische raamfolie bamboe kleuren verticaal is een top raamfolie van Linea fix.  Eenvoudig met water aan te brengen en eenvoudig weer te verwijderen, zonder kleefresten. Kwalitatief en keer op keer te gebruiken. De folie is 92cm breed en dient verticaal geplaatst te worden. U bestelt dus in de hoogte vanaf 10cm.

Raamfolie bamboestengels kopen?
Door reflectie kan deze kleuren. De folie is transparant op de groene bamboestengels na.


Enkele voordelen: 
 • Statisch raamfolie hecht d.m.v statische elektriciteit. Er komt geen lijm aan te pas en laat daardoor geen sporen achter op het glas of raamwerk. 
   
 • Multi-toepasbaar: op o.a ramen, glazen deuren, glaswanden, scheidingswanden, glazen kastdeurtjes, kamerschermen, spiegels, etalageruiten, douchecabines etc, zolang het een egaal oppervlak heeft.
   
 • Eenvoudig aan te brengen en eenvoudig verwijderbaar.
   
 • Te gebruiken als raamdecoratie en anti-inkijk
   
 • Hoogte bestelbaar per 10cm. (Als u bij aantal 10 invult, bestelt u 100cm, oftewel 1 meter).
   
 • Breedte: 92cm. Hoogte bestelbaar tot 20meter aan 1 stuk. (rol van 20meter op aanvraag).
Kenmerken Statische raamfolie bamboe kleuren verticaal 92cm:

-Structuur: licht gezandstraald
-Patroon: groenige bamboestengels die kunnen opkleuren door reflectie.
-Kleur folie: transparant, groene bamboestengels
-Doorkijk: moeilijk

 
 • Let op, vanwege het patroon, wat in de lengterichting loopt, is deze folie uitermate geschikt voor hoge smalle ramen. Door de folie verticaal te plaatsen krijgt u een lange baan (van 92cm breed) en lopen de bamboe stengels van onder naar boven. Plaatst u deze folie horizontaal op het raam dan krijgt u "liggende" stengels wat onnatuurlijk lijkt.​
 • Wilt u raamfolie voor een badkamer / douche raam? Niet elke raamfolie geeft hiervoor anti-inkijk. (metname als de badkamer verlicht is, en het buiten donker is.) Vraag dan even een staaltje aan, of email via contact of de raamfolie geschikt is!
 • Wilt u meerdere stukken van 1 raamfolie ? Bestel dan de totale hoeveelheid en email via contact de stukken aan ons door. De stukken zullen altijd iets langer zijn (ca 1cm). Wij snijden alleen van de rol af.
 
 • Heeft u HR++glas? Vraag uw glasleverancier naar de mogelijkheden voor het plaatsen van raamfolie. (Dit in verband met eventuele thermische breuken).
Foto('s):
Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 2,99 € 2,69
Aantal: Bestellen
Relevante producten
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies