(Artikelnr: 59996)
Statische raamfolie bladeren deluxe strook is een eenvoudig aan te brengen raamfolie van dutch lifestyle.  De folie is lichtdoorlatend en tegen inkijk. Door reflectie in licht, kunnen de blaadjes verschillend 'opkleuren'. Deze strook past bij de andere statische raamfolies bladeren deluxe. (zie relevante producten, hieronder). Ideaal voor smalle ramen of om een strook boven een andere raamfolie aan te brengen.  De strook is ca 22cm breed en 2meter lang. De stroken zijn qua motiefverdeling niet precies gelijk aan elkaar. Hieronder vindt u een voorbeeldfoto met een gedeelte van een strook. Het gaat om de strook aangegeven met de gele pijl.

Statische raamfolie bladeren deluxe strook

Enkele voordelen: 
  • Statisch raamfolie hecht d.m.v statische elektriciteit. Er komt geen lijm aan te pas en laat daardoor geen sporen achter op het glas of raamwerk. 
  • Multi-toepasbaar: op o.a ramen, glazen deuren, glaswanden, scheidingswanden, glazen kastdeurtjes, kamerschermen, spiegels, etalageruiten, douchecabines etc, zolang het een egaal oppervlak heeft.
  • Eenvoudig aan te brengen en eenvoudig verwijderbaar
  • Te gebruiken als raamdecoratie en anti-inkijk.
  • Afmeting: 22cm x 2meterKenmerken Dutch lifestyle statische raamfolie bladeren deluxe strook 22cm x 2meter :

-Structuur: licht gezandstraald
-Patroon: takken en bladeren
-Kleur folie: transparant gezandstraald (door reflectie kunnen de bladeren kleuren).
-Doorkijk: tegen inkijk
  • Heeft u HR++glas? Vraag uw glasleverancier naar de mogelijkheden voor het plaatsen van raamfolie. (Dit in verband met eventuele thermische breuken).
Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 3,95
Aantal: Bestellen
Relevante producten
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.